top of page

Over ons

Wat betekent IO? "Wie" is IO?

 

IO is meer dan een samenvoeging van twee letters, IO is een associatie van de initialen van twee voornamen, van twee ambities en twee gevoeligheden maar van éénzelfde visie!

De visie van een mooi object, een mooie stof, een leuk accessoire of klein meubilair die seizoen na seizoen een kleurrijke boost zullen geven aan uw interieur. 

Deze visie hebben Isabelle en Olivia aangeworven gedurende de vele jaren doorgebracht respectievelijk op het gebied van de architectuur en in de vastgoedsector.

Het waren jaren van veel ontwerpen, adviseren, ontdekken en experimenteren. Jaren die er voor hebben gezorgd dat ze beiden niet zomaar een smaak te pakken kregen maar een echte voorliefde voor het soms gedurfde, vooral klassieke, tijdloze en hedendaagse object. Een voorliefde voor zachte kleuren en rustgevende sferen. Smaken en kleuren voor uzelf, uw interieur, voorwerpen om er zelf plezier van te hebben of om als cadeau te schenken.

Een rijke keuze aan kwaliteitsartikelen die trendy zijn, praktisch en nuttig of eenvoudigweg mooi, uitsluitend verkrijgbaar tijdens voor u georganiseerde event sales (pop-up stores), private sales of via deze webshop.

 

bottom of page